El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

vaga general

L’Exprés de Sant Andreu, amb la Vaga General

Societat
Columna de Sant Andreu de Palomar durant la vaga general del passat 3 d'octubre / COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

Amb motiu de la Vaga General convocada per aquest divendres 18 d’octubre, L’Exprés de Sant Andreu cessa la seva activitat en suport als motius laborals que esgrimeix la Intersindical-CSC. A més, aquest mitjà de comunicació també se suma al rebuig de la sentència dictaminada pel Tribunal Suprem i denuncia la repressió contra drets essencials i la mobilització popular.

Continua llegint

Sant Andreu se sumarà a la Marxa per la Llibertat de Sant Quirze

Societat

Amb motiu de la Vaga General prevista i la resposta multitudinària a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes, aquest divendres Sant Andreu tornarà a marxar a peu fins a la manifestació del centre de Barcelona. Una columna que, a diferència de l’organitzada pel 3-O, no només comptarà amb la presència dels veïns d’altres barris i municipis com Santa Coloma, sinò que seran els andreuencs els que se sumin a una altra columna encara més multitudinària.

Continua llegint

Els serveis mínims de la Vaga General de divendres

Societat
Bus TMB

A 48 hores per la Vaga General de divendres convocada per la Intersindical-CSC i la IAC, el conseller de Treball de la Generalitat, Chakir El Homrani, ha signat aquest dimecres els serveis mínims. Tot i que els sindicats convocants han esgrimit que l’aturada reclamarà la millora de les condicions laborals dels treballadors catalans, a ningú se li escapa que la seva convocatòria és per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem.

Continua llegint

Decretats els serveis mínims per la vaga general del 21-F

Economia
Un metro aturat a l'estació de La Sagrera / DGM

El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ha decretat aquest dimarts els serveis mínims per la vaga general convocada per la Intersindical-CSC pel proper dijous 21 de febrer. Tot i que l’aturada laboral s’emmarca oficialment en la recuperació dels drets laborals i socials, també cal tenir en compte el rerefons polític i judicial amb què s’ha fet la crida a l’aturada econòmica.

Continua llegint

La vaga general de dones cerca paralitzar el país

Societat
Un metro aturat a l'estació de La Sagrera / DGM

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora del proper 8 de març, els sindicats han convocat una vaga general pel proper dijous, en la qual la crida a sumar-se és sobretot femenina. Sota el lema ‘Sense les dones el món no funciona’, el col·lectiu cerca paralitzar el país per reivindicar unes millors condicions laborals per tal de trencar la precarització que pateix el gènere.

Continua llegint

El CDR de Sant Andreu talla el Nus de la Trinitat i la Meridiana

Societat

A primera hora del matí d’aquest dimecres, desenes de persones dels Comitès de Defensa de la República (CDR) de Sant Andreu i d’altres territoris han tallat la Ronda de Dalt a l’alçada de la Trinitat, provocant una important congestió de trànsit en el nus viari. Posteriorment, el grup s’ha desplaçat fins a la Meridiana on han tornat a tallar la circulació.

Continua llegint

Què cal saber de la vaga general de dimecres?

Societat
Un metro aturat a l'estació de La Sagrera / DGM

Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi desestimat la suspensió de la vaga general que havia demanat la patronal Foment del Treball, els serveis mínims amb motiu de l’aturada laboral de dimecres continuen en peu.

Continua llegint

Nova convocatòria de vaga general per dimecres

Societat
Bus TMB

La Intersindical – CSC ha convocat una jornada de vaga general pel proper dimecres 8 de novembre per denunciar “la precarietat instaurada en el món laboral a través de les successives reformes laborals”. Tal com ha expressat el secretari general del sindicat, Carles Sastre, l’aturada ha de servir per reclamar els drets laborals que s’ha perdut en els darrers anys. “Raons per la vaga general no falten”, ha assenyalat.

Continua llegint

La vaga general, desconvocada per aquesta setmana

Societat
Columna de Sant Andreu de Palomar durant la vaga general del passat 3 d'octubre / COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

L’autodenominat sindicat independentista i de classe Intersindical – CSC ha desconvocat la vaga general prevista per aquesta setmana. Si més no, la vaga general del 6 de novembre fins al 9 continua sota “preavís”.

Continua llegint

Vés a dalt