El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Club Natació Sant Andreu tancarà el curs amb superàvit

Economia

El Club Natació Sant Andreu (CNSA), principal entitat esportiva del territori conjuntament amb la UE Sant Andreu, tancarà l’exercici amb superàvit. Així ho ha confirmat la directora gerent del CNSA, Helena Pérez, a CMDsport. En total, el club haurà ingressat 7,5 milions d’euros al llarg d’aquesta campanya 2023-24 via quotes dels associats i patrocinadors, entre d’altres. Una injecció rècord que supera a la de l’any passat, fet que permetrà tancar la temporada amb el pressupost complert.

 

Pérez destaca a CMDsport que al llarg de la darrera temporada han volgut ampliar el ventall de serveis i activitats als socis, fet que ha comportat invertir prop d’un milió d’euros a millorar les instal·lacions. D’aquests diners, gairebé un terç han anat destinats a renovar les màquines de càrdio i una altra part important a un nou equip per a reaprofitar l’aigua de les piscines i reutilitzar-la per al reg. Segons destaca la directora gerent, l’objectiu és ser “totalment sostenibles”, motiu pel qual la següent passa anirà enfocada a la substitució de les calderes de gas. D’altra banda, el club també persisteix en les mesures per estalviar aigua, per la qual cosa mantindrà la nova gespa artificial on abans hi havia gespa natural. En total, els serveis del club avui dia donen feina a 120 treballadors i els fan servir fins a 8.000 socis i 3.500 abonats.

Entre les darreres fites esportives que ha acumulat l’entitat esportiva al llarg de les darreres setmanes, destaquen la plata d’Àfrica Zamorano en els 200 metres esquena amb Rècord de Catalunya al Trofeu Ciutat de Barcelona, la plata de Jèssica Vall en els 200 metres braça i el bronze d’Aihnoa Campabadal en 200 metres lliures en la mateixa competició. Pel que fa a l’equip femení de waterpolo, aquest s’ha proclamat campió de la Copa de la Reina i han acabat primeres de lliga i subcampiones al Play-off. Respecte al tenis, l’equip aleví masculí s’ha proclamat subcampió de la Lliga Catalana i el tenista de la casa, Estanis Jiménez, ha quedat subcampió del Trofeu Absolut Pere Masip.

Fotografia | Piscina Pere Serrat // CNSA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt