El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El CN Sant Andreu femení fa història

Esports

Després de classificar-se per a la ‘final four’ de la Champions de waterpolo femenina i aconseguir un històric tercer lloc, aquest diumenge el CN Sant Andreu ha aconseguit el seu primer títol de la història: la Copa de la Reina. Una victòria davant de l’invencible CN Sabadell, recentment coronat campió del continent i guanyador de 18 de les 27 edicions del torneig estatal.

Banner Ajuntament 300x250
 

Les líders de la lliga de la Divisió d’Honor han demostrat a la piscina de Can Llong, la casa de les subcampiones, que amb talent, valentia i professionalitat fins i tot es poden doblegar els marcadors més desesperançadors. Les andreuenques han aconseguir clavar un parcial de 5 a 1 en el darrer període; una remuntada que ja ha quedat plasmada en el llibre de la història del club.

Les jugadores, campiones de la Copa de la Reina // RFEN

En només vuit minuts les jugadores del CNSA han tingut prou per aixecar un 11-8 en contra i situar el marcador en el 12-13 final amb gol per emmarcar d’Elena Ruiz a només 58 segons del final. Un resultat carregat d’èpica i que passa a ser una raó més per celebrar la millor temporada de la història de l’entitat, però amb la vista posada en uns anys que prometen mantenir la senda de la glòria.

Fotografia | RFEN

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt