El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El CN Sant Andreu, a la final four de la Champions de waterpolo femení

Esports

El CN Sant Andreu s’ha classificat aquest divendres per a la Final Four de la Champions femenina de waterpolo, després de guanyar a la piscina del Terrassa 6 – 11. Un resultat que posa la cirereta a la bona dinàmica de les noies de Javi Aznar. La raó: el conjunt andreuenc es presentarà a la final continental amb un ple de victòries.

 

Amb aquesta classificació el CN Sant Andreu s’ha convertit, de retruc, en el quart equip nacional que s’arriba a classificar en una final four europea, ja que abans només ho havien aconseguit el Mediterrani, el Sabadell i el Mataró. De fet, amb aquesta victòria el CN Sant Andreu han aconseguit deixar a l’estacada a un altre candidat a ocupar aquesta quarta plaça, el Terrassa, el qual s’ha vist superat en tot moment per l’equip liderat per Martina Terré.

Amb la victòria i el bitllet a la final ja sota el braç, el CN Sant Andreu podrà encarar el proper partit de la lliga prèvia com un assaig de cara a la final a quatre. En aquesta, el conjunt andreuenc es pot encreuar amb el CN Sabadell, l’Assolim CN Mataró o l’Olympiacos grec. Mai abans la competició en la categoria femenina havia acollit fins a tres equips d’un mateix país en la seva final.

Per la seva banda, el Club Natació Barcelona i la Federació Catalana de Natació demanaran poder organitzar a la ciutat la celebració d’aquesta final four inèdita.

Fotografia | LEW // CN Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt