El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Salut Pública precinta un restaurant de Sant Andreu

Societat

Agents de la Guàrdia Urbana, acompanyants de tècnics de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), han precintat i tancat un restaurant de Sant Andreu per insalubritat. Segons ha explicat el cos policial, l’actuació s’ha dut a terme aquest dilluns després de la denúncia d’un veí. Durant la visita, asseguren, van arribar a trobar fins a 30 quilos de menjar en males condicions.

 

Més enllà de la mala conservació dels aliments que guardava el local de restauració, en la inspecció també han detectat manca d’higiene en les instal·lacions. Un cúmul de factors que han conduït als inspectors a determinar el “cessament de l’activitat de forma immediata“.

A hores de tancar aquesta edició, ni Guàrdia Urbana ni Salut Pública han comunicat quin seria el restaurant afectat, ni la seva ubicació concreta a Sant Andreu. Només s’ha confirmat que els 30 quilos d’aliments en mal estat ja s’ha procedit a destruir.

Fotografia | Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt