El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tallada la Meridiana per un accident entre motoristes

Societat

Agents de la Guàrdia Urbana han tallat el trànsit dels carrils d’entrada de la Meridiana, després que aquest dimecres s’hagi produït un accident. En el succés s’han vist implicats dos motoristes que han xocat entre ells al voltant de les 19 hores, a l’alçada del carrer de Pegàs i de Dublín. Tots dos afectats han resultat ferits lleus i la circulació s’ha restablert al cap de 45 minuts.

 

Val a dir que en aquest mateix punt de la Meridiana la Guàrdia Urbana també va haver de tallar el trànsit només 24 hores abans. En aquest cas, però, va ser per deixar espai als equips d’emergències en la tasca d’extinció i intervenció en l’incendi d’un pis del número 346.

Fotografia | Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt