El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Estopa, C. Tangana i Nathy Peluso faran un concert al Narcís Sala

Cultura

Tornen els grans esdeveniments a Sant Andreu. Aquest dimecres a mig matí els comptes d’Instragram d’Estopa, C. Tangana i Nathy Peluso han anunciat a la vegada la celebració d’un concert conjunt a l’estadi Narcís Sala pel proper 2 de juny de 2023. Segons ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu, el concert seguirà el fil conductor que ha fet servir el madrileño en la seva darrera gira (la Tiny Desk), però amb un nou enfocament per dotar de més protagonisme als seus companys d’escenari: els germans de Cornellà i l’artista argentina, ara resident a Barcelona.

 

Les entrades, que ja han sortit a la venda aquest mateix dimecres, tindran un cost simbòlic de 25 euros, ja que la major part de l’esdeveniment estarà sufragat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu: descentralitzar els grans concerts de la muntanya de Montjuïc i oferir una alternativa accessible a totes les butxaques respecte al Primavera Sound. Només al llarg del dia d’avui està prevista la venda de 20.000 entrades mitjançant el portal de ticketing oficial. De fet, està previst que en qüestió d’hores es pugui tenir assegurat l’aforament complet de l’espai. És a dir, omplir tota la grada i la gespa del coliseum quadribarrat amb un públic entregat (l’escenari s’instal·larà al Gol Nord, amb l’objectiu que la música surti projectada cap al sector de Sant Andreu on viuen menys veïns).

Segons han avançat els artistes, la intenció es celebrar al camp de la UE Sant Andreu “un festival de la rumba i dels ritmes llatins”. Un trobada musical en què no hi haurà ordre d’actuacions, sinó que tots tres s’aniran alternant o compartint temes sobre l’escenari amb altres artistes convidats, com els Gipsy Kings o Nicolás Reyes, entre d’altres (els quals s’aniran desvetllant al llarg de les properes setmanes).

Per últim, destacar que l’esdeveniment també servirà com a altaveu de suport a la plataforma per a reclamar que la rumba catalana sigui reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. En cas d’aconseguir-ho, s’organitzarà un segon concert el 24 de juliol amb els mateixos artistes per tal de celebrar l’efemèride (i consagrar la mateixa jornada com a Dia Internacional de la Rumba Catalana). Aquest cop sí, en canvi, a l’estadi Lluís Companys i no al Narcís Sala.

Fotografia | Sony Music Spain

Nota: Gràcies per participar en el Dia dels Sants Innocents

2 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt