El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sortegem dues entrades per l’actuació de Rosa-Luxemburg amb La Lírica

Cultura

Després de sis anys del seu comiat, Rosa-Luxemburg torna a pujar als escenaris de forma extraordinària per reviure el seu espectacle d’òpera-rock, ‘Classe mitjana‘. Una reaparició que no faran pas en solitari. Tot al contrari: en una versió inèdita, els components de La Lírica de Sant Andreu s’encarregaran de teatralitzar el disc més conceptual de la banda. Una proposta que només es podrà veure una única vegada i serà aquest divendres 13 de maig a les 21 hores al Sant Andreu Teatre!, amb motiu del tancament de la 19a edició del Fica’t al SAT!

Banner Ajuntament 300x250
 

Si bé les entrades ja fa setmanes que estan a la venda pels canals habituals, des de L’Exprés de Sant Andreu no volem que et perdis aquesta oportunitat inèdita de viure en directe Rosa-Luxemburg de la mà de La Lírica. Per aquesta raó, convidarem a un lector a anar completament de franc (amb l’acompanyant que desitgi també gratis) a veure l’obra al SAT! Què s’ha de fer? Fer click a ‘M’agrada’  o ‘Seguir’ a la nostra pàgina de Facebook o Instagram i compartir la publicació del sorteig al teu mur o a les teves Instastories (si ho fas a Instagram, recorda etiquetar-nos!). Tens temps fins aquest divendres 13 de maig a les 14 hores! A la tarda anunciarem el guanyador.

Deu anys després de la seva publicació, el disc ‘Classe mitjana’ ha quedat com l’obra conceptual més rellevant de la banda de synth rock. Una novel·la musical que narra les conseqüències de la gran crisi socioeconòmica del 2008, acompanyada d’una profunda crisi de valors i de la consegüent falta d’expectatives de futur de la joventut. Una dècada després de la seva estrena, el context en què conviuen les noves generacions no és pas diferent: la crisi de la pandèmia, els conflictes bèl·lics, l’emergència climàtica i la precarietat cronificada són ítems que semblen no voler desaparèixer.

Fotografia | Rosa-Luxemburg

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt