El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Marató de Rock tornarà a fer tremolar la rambla

L'Exprés de Sant Andreu

Torna el bon temps, torna la Marató de Rock de Sant Andreu de Palomar. Amb motiu de les Festes de la Primavera, l’Associació Veïnal de Sant Andreu Sud i el Casal de Barri de Can Portabella tornen a organitzar una jornada marcada per les reivindicacions veïnals traduïdes en música. Per 4a edició, aquest dissabte a la tarda les guitarres elèctriques, els baixos, les bateries i els teclats tornaran a fer tremolar la part baixa de la rambla.

 

A diferència d’anys anteriors, enguany no hi haurà correbars. Per la qual cosa, l’inici de la jornada se centrarà únicament en la música blues, soul, funky, rock, i metal. En aquest cas, dissabte des de les 16 fins a les 22 hores el tram baix de la rambla de l’Onze de Setembre acollirà els temes de The Fire Roots Band, Oldwheels, Checkin Blues, Tirin’ Miles, Fat Wednesday, i Minor Planets.

L’esdeveniment, obert a tot el veïnat, també oferirà la possibilitat als assistents de fer aportacions tipus taquilla inversa. En paral·lel, i mentre els grups afinen els seus instruments entre banda i banda, també hi haurà mostres i activitats lúdic-culturals d’entitats i grups no formals del territori. A més, les persones que ho desitgin podran aportar al Banc d’Aliments aquells productes no periples i productes d’higiene que considerin adients.

En acabar la jornada, Les Bruixes i els Diables del Bon Pastor posaran el colofó de fi de festa amb un correfoc estàtic a la rambla.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de L'Exprés de Sant Andreu

Vés a dalt