El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Brutal agressió al metro

L'Exprés de Sant Andreu

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 18 anys per agredir un home i causar-li diversos traumatismes a l’estació de Navas de la Línia 1 de metro, situada al Districte de Sant Andreu. Tal com van captar les càmeres de seguretat el 10 de desembre a les 4 hores de la matinada, l’aleshores menor d’edat va llençar a la víctima per les escales del metro, juntament amb dos amics més.

 

Segons ha comunicat el cos policial, la picabaralla ja va començar dins del comboi. La víctima va rebre cops al cap amb un cinturó i finalment va quedar inconscient al terra de l’andana, un cop el van llençar per les escales amb una forta empenta l’agressor i dos amics seus quan intentava fugir. Ja a terra i inconscient, l’agressor va seguir agredint-lo amb fortes puntades de peu, al cap i a la cara i va marxar del lloc dels fets.

Pocs minuts després, els serveis mèdics van assistir al jove després de ser avisats pel Centre de Seguretat i i Protecció Civil del Metro. Ara, l’home evoluciona favorablement de les lesions que va patir, les quals es van tractar d’una fractura a la pelvis, un traumatisme cranioencefàlic i ferides a la cella i al cap, les quals van requerir de diversos punts de sutura.

Un cop els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement dels fets, el cos policial va iniciar una investigació per identificar i detenir l’autor dels fets. En aquest sentit, les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat han sigut vitals per poder identificar l’agressor i poder-lo detenir. Ara l’arrestat ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors i aquesta ha decretat el seu ingrés a un centre per a joves.

De totes maneres, s’ha de destacar que la investigació encara resta oberta per poder identificar quins eren els altres dos joves que acompanyaven a l’ara ja detingut i que també van col·laborar a l’agressió.

Imatges | Mossos d’Esquadra

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de L'Exprés de Sant Andreu

Vés a dalt