El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Neu / MARCUS MAILOV

Activada l’alerta per neu a cotes molt baixes

L'Exprés de Sant Andreu

Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Neucat per afrontar un altre i probable episodi de nevades a Barcelona. Si bé dijous passat finalment la neu va caure només als punts més alts de Collserola, els meteoròlegs creuen que aquesta tarda la neu podria baixar encara més de cota i situar-se entorn dels 300 metres, amb alguna sobtada caiguda.

Banner Ajuntament 300x250
 

Per aquest motiu, a la zona nord del pla de Barcelona, és a dir Sant Andreu, Nou Barris o Santa Coloma, es podria veure afectada pel fenomen meteorològic. Tot plegat, per la massa d’aire fred que aquesta tarda es barrejarà encara més amb la humitat i farà caure el termòmetre en picat. Un factor que pot provocar que s’enfarinin cotes on la neu és inusual.

Perill moderat per neu / METEOCAT
Perill moderat per neu / METEOCAT

En canvi per demà s’espera que fins i tot desapareixerà la pluja. Ara bé, les temperatures encara se situaran a la banda baixa.

Fotografia | MARCUS MAILOV

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de L'Exprés de Sant Andreu

Vés a dalt