El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Fènix Andreuenc presenta els equips de la nova temporada

Esports

Nova temporada d’alçada. El Club Bàsquet Fènix Andreuenc ha presentat aquest octubre els 17 equips federats i els petits de l’Escoleta amb els que competirà sobre el parquet al llarg d’aquesta nova temporada 2023-24. Un total de més de 240 jugadors que han estat rebuts per un Poliesportiu Municipal Camp del Ferro ple a vessar.

 

La presentació, a més, ha estat acompanyada d’una desfilada dels equips i la celebració dels primers partits de jornada de lliga femenina i masculina. Precisament, aquesta jornada ha resultat ser una exhibició de maduresa esportiva, ja que l’entitat s’ha aconseguit consagrar com el referent en el bàsquet local després de ser fundat fa només nou anys.

“El treball realitzat durant aquests anys està donant el seu fruit i ha aconseguit fomentar el bàsquet masculí i femení”, expliquen fonts de l’entitat. A més, destaquen, una de cada tres fitxes són femenines. Tot plegat, exposen, exemplifica com el projecte tracta d’acomplir valors com el respecte, treball en equip, compromís, responsabilitat, esforç i convivència, entre d’altres, subratllen des de l’entitat afiliada a la UE Sant Andreu.

Fotografia de família del Club Bàsquet Fènix Andreuenc // CEDIDA

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt