El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dia de la inauguració de l'Ateneu Harmonia / ATENEU HARMONIA

Sant Andreu celebra les Festes de la Primavera

Societat

Cercavila, correfoc, concerts, mostra d’entitats… un any més, les Festes de la Primavera de Sant Andreu de Palomar tornen a presentar una agenda farcida d’activitats per a tota la família. Al llarg de tota la setmana, fins diumenge 9 de juny, els carrers i places acolliran multitud de propostes de cultura popular.

 

Mentre que aquest dijous Cohabitem Sant Andreu oferirà a l’Ateneu l’Harmonia una xerrada sobre com es pot organitzar el veïnat per cercar un habitatge digne (18 hores), divendres serà el torn de l’agrupament escola Jaume I. En aquest cas, l’entitat oferirà al mateix ateneu un debat sobre el desenvolupament de les entitats de lleure als barris de Barcelona, amb posterior bingo musical (18 hores). Posteriorment, a les 19 hores, la formació de l’esquerra alternativa Arran Sant Andreu organitzarà una taula rodona sota el títol ‘Barcelona posa’t guapa? Barcelona no em facis fora’ en relació amb la crisi ecològica, destrucció del territori i lluita de classes. Per acabar la jornada de divendres, Arran Sant Andreu també celebrarà un sopar popular a l’ateneu (21 hores) amb posterior sessió de punxadiscos (22 hores).

Dissabte el recinte de la Fabra i Coats acollirà la mostra d’entitats amb una desena d’associacions locals (a partir de les 11 hores) i amb exhibició de diferents balls (12 hores). Després, una cercavila des de Can Fabra recorrerà Torras i Bages, Joan Torras, Gran de Sant Andreu i el carrer de Sant Adrià, fins tornar a arribar a la Fabra i Coats.

Al migdia de dissabte serà el torn d’un concert-vermut amb El Persianas&Los influencers muertos a l’exterior de l’Ateneu L’Harmonia i, cap a les 18 hores, Jaume Barri oferirà un espectacle infantil. Tan bon punt acabi hi haurà berenar infantil amb Sindriada Popular i l’espectacle de circ de la companyia BragaCadavra. La tarda es tancarà amb un berenar popular, un bingo musical i un sopar a càrrec del Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu. Cap a les 22 hores se celebrarà un correfoc dins del recinte fabril i, posteriorment, començarà la nit de música amb Fricandones DJ set i Pd Purgatori.

Diumenge cap a les 11 hores el carrer de Servet servirà de punt de trobada i jocs infantils, mentre que, en paral·lel, la plaça d’Orfila acollirà una Diada Castellera amb la Colla Castellera Jove de Barcelona i els Xics de Granollers i els Castellers de Badalona com a colles convidades.

Fotografia | Ateneu l’Harmonia

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt