El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Club Natació Sant Andreu fa història al waterpolo femení

Esports

Històric. Després de la desfeta a les semifinals, aquest diumenge el Club Natació Sant Andreu (CNSA) ha pogut inscriure el seu nom en lletres de bronze en la Champions League femenina de waterpolo. En un intens enfrontament contra l’Assolim Mataró, l’equip andreuenc s’ha aconseguit imposar-se amb una victòria per 8-7. El partit, que s’ha celebrat a la piscina del Club Natació Barcelona, ha esdevingut un espectacle d’habilitat i estratègia, amb les germanes Terré com a protagonistes d’un impressionant duel sota pals.

 

Paula Crespí, amb dos gols en l’últim quart, ha segellat l’històric tercer lloc per al CNSA. Un èxit que ja s’ha traduït en història, després de mesos de dur treball i implicació de tot l’equip en la competició. Al final, el conjunt femení ha demostrat ser un rival formidable a Europa, on ha competit d’igual a igual amb alguns dels millors equips del continent.

En declaracions a la RFEN, Paula Crespí ha assenyalat que el tercer lloc “té un gran valor” i que es tracta “d’un bon aprenentatge per a tot el que ve ara, la lliga i la copa”. En aquest sentit, cal posar de relleu que a la Divisió d’Honor de waterpolo, màxima categoria, el CN Sant Andreu és l’actual líder.

Fotografia | CN Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt