El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’andreuenca Valèria Galisteo, 15a a la Copa del Món de Patinatge

Esports

Primera experiència amb bon sabor de boca. L’andreuenca Valèria Galisteo ha assolit la 15a posició de la Copa del Món de patinatge artístic, la qual s’ha celebrat entre el 7 i el 9 d’abril a Brasília (Brasil). Una meritòria posició, sobretot tenint en compte que era la primera vegada que participava en un esdeveniment d’aquestes característiques i on participaven fins a 36 esportistes més en la seva categoria.

 

Després de finalitzar la primera dansa en el 19è lloc de la taula, Galisteo va escalar posicions gràcies a un gran exercici en la segona exhibició en la modalitat cadet ‘solo-dance’. Precisament, en aquesta categoria també van competir les altres dues úniques patinadores seleccionades per la Federació espanyola de Patinatge: Carlota Climent (2a classificada) i Lucía Rodriguez (14a classificada).

Valèria Galisteo, en una de les exhibicions // cedida

Per últim, destacar l’agraïment de la família a tot el veïnat que va donar suport a Gaslisteo a l’hora d’ajudar-la a sufragar les despeses que suposava participar en la Copa del Món a través d’una campanya de micromecenatge. La raó: a diferència de les pràctiques esportives majoritàries, el patinatge artístic pràcticament no compta amb patrocinadors que ajudin a costejar la seva pràctica.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt