El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els infantils del Club Handbol Sant Andreu, a un pas de la glòria

Esports

Qui voldria un excel·lent quan pot optar per una matrícula d’honor? En aquesta circumstància es troben els equips infantils masculí i femení del Club Handbol Sant Andreu, els quals després d’haver disputat una trepidant temporada plena de bons resultats, ara volen acaronar la glòria. La raó: ambdós equips disputaran les final four de Catalunya i de l’Estat; una conjuntura que mai abans havia succeït en els 23 anys d’història de l’entitat.

 

Cal tenir en compte que tots dos conjunts del Club Handbol Sant Andreu, on hi participen nens i nenes d’entre 12 i 14 anys, han passat a adquirir gairebé l’etiqueta dels mata-gegants. Per arribar fins aquí han hagut de vèncer no només a equips amb més renom i història, sinó també dotats de millors infraestructures i recursos econòmics. De fet, des del club es mostren convençuts que alguna cosa hi ha tingut a veure la seva nova llar: “No sabem si el fet de disposar d’instal·lacions pròpies després de molts anys han ajudat, però el pavelló del Camp del Ferro s’ha convertit en un fortí inexpugnable, on molt pocs equips han aconseguit endur-se punts gràcies al suport des de la grada d’amics, familiars, companys i gent anònima”, emfatitzen.

Tots tenen present que, el fet d’arribar fins on han arribat no hauria sigut possible sense els valors que els formadors els han inculcat al llarg dels darrers vuit anys. Tal com expliquen, la brúixola de tots dos conjunts han sigut la Sònia Garcia Garcia i en Miquel Peral Molina, “persones anònimes, que, de forma altruista i desinteressada, varen agafar un grup de nenes i nens amb l’objectiu de fer de la pràctica d’un esport un projecte on poder transmetre valors com la constància, responsabilitat, l’empatia, la solidaritat i el treball en equip”, destaquen.

Si bé per a l’entitat aconseguir classificar a dos equips per a dues final four ja és un somni fet realitat, ara el que anhelen tots dos conjunts és mantenir-se ben vius en totes dues competicions i gaudir de l’experiència: “Aquest fet històric no ens ha de fer perdre la son, ara per ara el que volem és gaudir i, per què no? Somiar que toquem el cel!“, exclamen. La intenció: demostrar que des d’un esport minoritari també es pot gaudir del màxim reconeixement esportiu.

La primera oportunitat per arribar a la glòria tindrà com a escenari la ciutat d’Amposta, on el cap de setmana del 28 i 29 de maig es disputarà la final catalana. En aquesta competició el femení, després d’acabar segon en la fase regular, jugarà a la semifinal contra l’Handbol Sant Joan Despí i, en cas de victòria, s’enfrontarà a la final contra el vencedor del CH Amposta – AEH Les Franqueses. Pel que fa al masculí, tercer en la fase regular, primer s’enfrontarà al Kh-7 BM Granollers i, en cas de classificar-se, disputarà la final contra qui s’emporti el matx entre el FC Barcelona – Club Handbol Bordils.

El conjunt masculí, concentrat al llarg d’un partit de la temporada // CHSA

Encara que ambdós equips tenen la cita a Amposta en vermell al calendari, tots dos també saben perfectament que la cirereta de la temporada serà el desplaçament a Alacant i Aranda del Duero per jugar les respectives finals fours estatals. Per una banda, el femení visitarà el País Valencià els dies 2, 3, 4 i 5 de juny per enfrontar-se contra el Balonmano Solúcar, Seguros Bilbao Orio Eragin, FD Agustinos de Alacant i Secar de la Real. En paral·lel i al llarg del mateix període, el masculí disputarà a Castella i Lleó el guardó contra el Gerardo de la Calle Vda de Aranda de Duero, el BM Guadalajara i el Bidasoa Irun.

“Esperem que aquest grup de nanos gaudeixin d’aquesta experiència i de l’èxit assolit fins ara, portant i representant Sant Andreu com el que és: un poble amb segell d’identitat“, sintetitzen des del club local.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt