El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Bus TMB

Els serveis mínims de la Vaga General de divendres

Societat

A 48 hores per la Vaga General de divendres convocada per la Intersindical-CSC i la IAC, el conseller de Treball de la Generalitat, Chakir El Homrani, ha signat aquest dimecres els serveis mínims. Tot i que els sindicats convocants han esgrimit que l’aturada reclamarà la millora de les condicions laborals dels treballadors catalans, a ningú se li escapa que la seva convocatòria és per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem.

Banner Ajuntament 300x250
 

Per aquesta raó, CCOO i la UGT ja han rebutjat participar en l’aturada i les patronals han titllat l’aturada de “vaga política” (prohibida dins la legislació de l’Estat espanyol). Segons Foment del Treball, el fet que la Intersindical retardés una setmana la convocatòria per fer-la coincidir amb la lectura de la sentència és prova suficient de la motivació política de la vaga que promou la Intersindical. Pel que fa als serveis mínims, aquests queden així:

1) Trens de Rodalies i Regionals de Catalunya: 33% durant tot el dia.

2) FGC, tramvia, metro, autobusos de TMB: 50% des de les 6:30 hores a les 9:30 hores i des de les 17.00 hores fins les 20:00 hores. En la resta de l’horari només circularà un de cada quatre metros i autobusos.

3) Resta de transports interurbans: 50% del servei habitual.

4) Servei de transport de persones amb disminució: servei habitual.

Fotografia | TMB

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt