El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els tècnics sanitaris es manifesten al CUAP Casernes i a la Meridiana

Societat

La quarta jornada de vaga dels tècnics sanitaris ha pres Sant Andreu de Palomar com a epicentre de les protestes. A primera hora del matí d’aquest dijous els treballadors s’han concentrat davant del CUAP Casernes i, posteriorment, han marxat en columna pel carrer de Fernando Pessoa, l’avinguda Santa Coloma i la Meridiana, on han tallat el trànsit.

 

L’objectiu de la marxa ha sigut visibilitzar les reivindicacions del col·lectiu, el qual es troba en vaga indefinida des de principis de setmana. “Els tècnics sanitaris ha estat un col·lectiu totalment abandonat, volem dignitat”, ha expressat a Betevé des de la Federació de Tècnics i Professionals de la Sanitat (FTPS), Montserrat Martín. Tal com denuncien, el nou conveni de l’Institut Català de la Salut només ha aconseguit millorar les condicions laborals dels metges, mentre que l’acord ha deixat de banda la resta de categories sanitàries.

De fet, no només els tècnics sanitaris estan en vaga: el els professionals de la infermeria també acumulen jornades d’aturada indefinida per les mateixes raons. En el cas d’aquest darrer col·lectiu, la vaga va començar el passat 12 de desembre, fet que ha provocat afectacions i anul·lacions de proves al CAP Meridiana i al CUAP Casernes per manca de personal.

Fotografia | CAP Casernes

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt