El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Columna de Sant Andreu de Palomar durant la vaga general del passat 3 d'octubre / COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

La vaga general, desconvocada per aquesta setmana

Societat

L’autodenominat sindicat independentista i de classe Intersindical – CSC ha desconvocat la vaga general prevista per aquesta setmana. Si més no, la vaga general del 6 de novembre fins al 9 continua sota “preavís”.

 

Què vol dir això? Que el sindicat valorarà si cridar a la vaga general. En cas de fer-ho, asseguren que avisarien amb dies d’antelació. En aquest sentit, la mateixa Intersindical – CSC ha expressat que la decisió la prendran en funció de si l’aplicació de l’article 155 de la Constitució afectarà als drets laborals dels treballadors catalans.

En cas de tirar endavant l’aturada la setmana vinent, la conselleria de Treball, Assumptes Socials i Família ja va decretar els següents serveis mínims. A les Rodalies i Regionals de Renfe només circularien un de cada tres trens. En el cas del metro, l’autobús, el Tram o els FGC, el 50% en les hores punta (de 06.30 a 09.30 h i de 17.00 a 20.00 h) i del 25% en la resta del dia.

Per la seva part, les ràdios i televisions públiques funcionarien a mig gas per poder oferir els seus continguts informatius i als centres educatius no universitaris hauria d’haver un professor per cada sis classes d’infantil i primària, i un per cada quatre aules d’educació especial.

Fotografia | Imatge de la columna de Sant Andreu a l’alçada de Fabra i Puig durant la passada vaga general del 3 d’octubre / COLECCIONISTAS DE MOMENTOS – JOSÉ NAVARRETE

Tags:

1 Comentari

  1. L’expressió “autodenominat” diria que té connotacions negatives, de nota franquista. Si el sindicat es defineix així, la formula “autdenominat” té molt d’opinió i poc d’afegir informació.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt