El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Mercat de Sant Andreu de Palomar el 18 de juliol de 1951. Imatge original- Joan Flaquer. Publicada per Lluïsa Flaquer al grup de Facebook Sant Andreu de Palomar Abans / @resantandreu

Compte enrere per l’enderroc del Mercat de Sant Andreu

Societat

L’estiu es presenta carregat d’obres a Sant Andreu de Palomar. Més enllà de les que abracen al carrer Gran, la construcció del nou edifici de l’Ignasi Iglésias o la rehabilitació de les naus per l’Institut Martí Pous i els habitatges per gent jove a la Fabra i Coats, el Govern del Districte ha anunciat que a finals del mes de juliol les màquines començaran a enderrocar l’antiga estructura del Mercat de Sant Andreu.

 

La portaveu del Govern local, Blanca Port, ha afegit que en aquell mateix mes es licitarà l’obra per aixecar la nova estructura. D’aquesta manera, l’obra s’adjudicarà a finals del mes de setembre i els operaris ja podran començar a aixecar el nou complex gastronòmic entre octubre i novembre. En total, s’espera que les obres durin entre 16 i 18 mesos.

Tal com ha assenyalat Port, el fet que coincideixi l’obra del Mercat amb la del carrer Gran és “inevitable”. “Ens hem trobat amb un districte molt paralitzat durant el mandat anterior, motiu pel qual en aquest mandat hem hagut d’iniciar projectes que coincideixen en el temps”, ha afegit la portaveu. Per últim, l’executiu ha assegurat que ja està en marxa el futur pla de mobilitat del Casc Antic.

Fotografia | El Mercat de Sant Andreu de Palomar el 18 de juliol de 1951. Imatge original- Joan Flaquer. Publicada per Lluïsa Flaquer al grup de Facebook Sant Andreu de Palomar Abans / @resantandreu

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt