El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Enderroc imminent del poliesportiu Ignasi Iglésias

Societat

Les màquines poden entrar en qualsevol moment; el poliesportiu municipal Ignasi Iglésias pot tenir les hores comptades. Segons han confirmat en exclusiva fonts municipals a L’Exprés de Sant Andreu, la llicència d’enderroc ja està signada i aquest es pot executar de forma immediata. Per tant, la darrera instal·lació esportiva coberta de Sant Andreu de Palomar passarà a ser un solar on aixecar el nou edifici d’aules de l’Escola Ignasi Iglésias, la qual s’ampliarà a dues línies.

 

A on ha anat a parar el Sant Joan de Mata? Tot just fa una setmana el club de bàsquet ja s’ha instal·lat a la nova carpa provisional situada a la frontera entre Sant Andreu i la Trinitat Vella. Una instal·lació que agrada als gestors del club, tot i que aquests esperen que es tracti d’una estada transitòria. Després l’entitat s’acabarà traslladant al futur poliesportiu municipal de les Casernes (el qual l’Ajuntament espera poder construir al llarg del proper mandat).

En paral·lel, recordar que la remodelació del complex educatiu suposarà una inversió de 5 milions d’euros (IVA inclòs) contemplarà l’ampliació de l’escola amb un edifici adossat similar a l’actual, el qual s’allargarà sobre la planta que actualment ocupa el poliesportiu. A més, s’aprofitaran les obres per ampliar el pati, aixecar un nou gimnàs i rehabilitar la masia de Can Carasses i les aules de primària actuals.

Recreació virtual de com quedarà l'Escola Ignasi Iglésias en finalitzar les obres / CEB
Recreació virtual de com quedarà l’Escola Ignasi Iglésias en finalitzar les obres / CEB

Si bé els alumnes de l’escola hauran de conviure amb les obres fins a la seva finalització, els responsables del projecte asseguren que les tasques es duran a terme per fases. L’objectiu? Causar les mínimes molèsties possibles. A més, cal afegir que una vintena d’arbres també veuran modificada la seva ubicació actual i seran trasplantats a altres punts del pati.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt