El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ajuntament desempolsa la reforma dels entorns de la plaça de l’Estació

Societat

Més de tres dècades després que la Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona aprovés el Pla Especial per ordenar els entorns de la plaça de l’Estació, finalment el consistori ha fet la primera passa per a materialitzar el planejament. Tal com ha aprovat la darrera Comissió de Govern del passat mes de maig, l’administració local començarà a reformar aquest sector especialment castigat per les obres del ferrocarril i el parc del Camí Comtal.

 

L’objectiu és ordenar l’illa que queda entre els carrers de Cinca, Joan Torras i Andana de l’Estació. Un espai que actualment ocupen les instal·lacions d’HM Sant Jordi, però que des de 1991 estava previst que aquestes passessin a ser zona verda. Ara, amb la reforma del recinte sanitari, finalment es podrà dur a terme l’actuació que permetrà l’obertura total d’un carrer a l’esquena de l’edifici senyorial, on actualment hi ha el pàrquing de la clínica (l’edifici en un futur també ha de ser cedit com a equipament municipal).

D’entrada, l’Ajuntament hi destinarà 260.583,25 euros (IVA inclòs) a executar les primeres intervencions. Unes actuacions centrades sobretot en l’àmbit que dona al carrer de l’Andana de l’Estació i que hi ha a tocar de les instal·lacions del TEB.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt