El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un metro aturat a l'estació de La Sagrera / DGM

No senyalitzaran les sortides de metro més properes als CAP

Societat

L’Ajuntament del Districte de Sant Andreu no senyalitzarà amb icones quina és la sortida del metro més propera a un CAP o CUAP. Així ho ha anunciat en el darrer ple el conseller de Mobilitat, Josep Maria Fanlo, en desestimar el prec presentat pel PDeCAT que instava a dur a terme l’actuació en les estacions andreuenques.

Anunci Das Gestoria
 

Tal com havia demanat el conseller del principal grup de l’oposició, Roger Mestre, aquestes icones servirien per “facilitar l’orientació de la gent que utilitza el metro”. Si més no el conseller de Mobilitat ha rebutjat el prec en estimar que “aquesta informació ja apareix en els plànols de zona de la xarxa de metro que es troben senyalitzats i ubicats a les andanes, vestíbuls i ascensors”.

A més, Fanlo ha assenyalat que “els criteris de senyalització del metro són genèrics per tota la xarxa i no els pot establir un districte, perquè no té la competència“.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt