El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El CN Sant Andreu equilibra els comptes i assoleix una facturació rècord

Economia

Rècord d’ingressos en una temporada. El CN Sant Andreu ha aconseguit facturar fins a 7,3 milions d’euros en el període de 2022-23, el que suposa un milió d’euros més que en la temporada anterior. Unes xifres insòlites que, en cas de complir-se els objectius fixats per l’entitat, quedaran curtes la temporada vinent, en la que el club espera facturar 7,5 milions d’euros, segons avança CMDSport.

 

Malgrat els bons resultats en termes de facturació, val a dir que el balanç net de la temporada ha sigut equilibrat, recull el mateix mitjà de comunicació. Tot plegat, després d’arrossegar dues temporades amb els números en vermell. Ara, les xifres del nou pressupost les haurà d’avalar l’assemblea d’aquest desembre.

Entre les inversions d’aquesta darrera temporada (2,4 milions), destaquen les millores en accessibilitat i eficiència energètica (la meitat l’ha subvencionat el Consell Superior d’Esports). Entre aquestes, la instal·lació de plaques solars o l’optimització de l’experiència dels usuaris amb discapacitat visual, auditiva i persones amb mobilitat reduïda.

En aquest sentit, s’han adaptat les instal·lacions mitjançant la implementació d’un encaminament podo tàctil, la instal·lació de cartells que inclouen el sistema de lectura Braille, s’ha reduït el soroll ambient de la recepció per a millorar l’estada de les persones amb discapacitat auditiva o amb implant coclear i també s’han ampliat les zones a les quals es pot accedir amb cadira de rodes mitjançant ascensors, com ara la graderia.

Unes millores que, de cara al proper exercici, l’entitat preveu ampliar en termes ambientals. En aquest cas, s’han reservat 320.000 euros en un nou sistema de recuperació de les aigües residuals, el qual ha d’ajudar a esquivar possibles restriccions per la sequera. En paral·lel, també preveu rehabilitar els vestuaris femenins, entre d’altres.

A dia d’avui el CN Sant Andreu té 8.000 socis, 3.500 abonats i 120 treballadors i és una entitat de referència en el món dels esports aquàtics a escala internacional.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt