El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ja hi ha data d’obertura de la Fàbrica dels Reis d’Orient

Societat

Un Nadal més la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació acollirà la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient. Un espectacle de llum, color i molta màgia que, edició rere edició, atrau milers d’assistents d’arreu de Catalunya que volen presenciar com es treballa a la fàbrica de les joguines de cara a la nit més màgica de l’any. En el cas d’aquest 2023-24, el recinte obrirà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2023 i els dies 2, 3 i 4  de gener de 2024 de 17.30 a 21.30 hores. L’entrada tornarà a ser gratuïta, però caldrà registrar-se prèviament.

 

Tal com es detalla en la documentació de l’esdeveniment, les persones que vulguin visitar la fàbrica s’hauran d’inscriure en una web de l’Ajuntament de Barcelona per torns (cada 15 minuts entrarà un grup de 130 persones, sense comptar als menors de dos anys). De fet, la previsió diària d’assistents s’ha establert en les 1.950 persones, per la qual cosa en total s’espera que al llarg de tot el Nadal passin per la fàbrica unes 13.650 persones. En

Val a dir, però, que el primer dia d’obertura, el 27 de desembre, estarà dedicat principalment a públic amb discapacitat i també a les entitats, agents i veïns que viuen dins de la Fabra i Coats. Per aquesta raó, la sessió d’aquesta jornada comptarà amb més temps per a realitzar el recorregut i la reserva de les entrades es farà a través de les associacions de persones amb discapacitat de Barcelona. A més, per tal de minimitzar les molèsties acústiques a l’entorn, està previst que les visites de tots els dies es facin amb auriculars (els quals es netejaran després de cada ús, especifica el consistori).

Ús dels auriculars, l’any 2021 // ajuntament de barcelona

Enguany l’organització de La Fàbrica de Joguines se l’ha adjudicat l’empresa L’Espectacleria per 113.000 euros (sense IVA); després de ser l’única societat que ha optat al concurs públic.

Fotografia | Districte de Sant Andreu

3 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt