El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Lucía Martín encarregarà un estudi per millorar la distribució del trànsit

Societat

L’allau d’interpel·lacions sobre la problemàtica del trànsit a Sant Andreu de Palomar en la darrera Audiència Pública d’aquest dijous ha portat a la regidora del Districte, Lucía Martín, a comunicar la via per la qual pretén resoldre el problema de la mobilitat interna. Tal com ha avançat la regidora, l’Ajuntament encarregarà un nou estudi de mobilitat per pensar com es pot resoldre la qüestió.

 

Aquesta decisió del Govern de Sant Andreu arriba després de les mobilitzacions del veïnat que viu als entorns de la plaça de Marià Brossa i de les denúncies que ha formulat reiteradament l’AV Sant Andreu Sud. Segons esgrimeixen des d’aquests dos sectors del nucli urbà, els canvis de sentit del carrer Gran de Sant Andreu han provocat que bona part del trànsit s’hagi traslladat a carrers pensats per acollir un volum molt menor de vehicles o directament tenen un ús preferent de vianants.

“És un guany innegable la pacificació del carrer Gran, però cal anar més enllà per minimitzar les molèsties”, ha admès Martín després de la dotzena de preguntes que li han formulat els afectats per l’increment del trànsit als seus carrers. En aquesta línia, la regidora també ha anunciat que, més enllà d’haver incrementat la senyalització, l’Ajuntament té previst instal·lar “en breu” un radar al carrer de la Segarra.

Fins a dia d’avui l’Ajuntament s’ha limitat a instal·lar senyals de limitació a 20 km/h // AJUNTAMENT DE BCN

En paral·lel i quan ja s’hagi elaborat l’estudi, el consistori reunirà als afectats en una nova taula de mobilitat de cara al primer trimestre del 2021 per “compartir l’estudi i analitzar entre tots quines són les propostes que generen més consens i són més útils“. Respecte a les idees que aquest mateix dijous els veïns ja li han fet arribar per millorar la qualitat de vida als seus carrers, Martín els ha emplaçat a tractar-les en aquest futur espai de participació.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt