El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Enderroquen el poliesportiu Ignasi Iglésias

Societat

Després de gairebé mig segle d’història, aquest dissabte el poliesportiu Ignasi Iglésias serà un munt de runa. De fet, les tasques d’enderrocament ja es van posar en marxa aquest passat dijous, però no ha sigut fins aquest divendres que les màquines han entrat dins de l’equipament. De fet, la demolició ha acabat amb la darrera pista esportiva coberta de Sant Andreu de Palomar, fet que ha provocat que el Sant Joan de Mata s’hagi hagut de traslladar a una carpa provisional.

 

Tal com ha explicat el cap d’obres a L’Exprés de Sant Andreu, l’enderrocament ha començat per la teulada i de mica en mica la màquina s’ha anat cruspint les parets de l’edifici. Cal posar de relleu, però, que els materials han sigut degudament separats per posteriorment reciclar-los en la mesura del possible. A més, tots aquells elements que s’han pogut reaprofitar, com ara els focus de la il·luminació, se’ls quedarà l’Escola Ignasi Iglésias.

S’ha de recordar que l’enderrocament del pavelló és la primera fase de l’ampliació del centre educatiu, que en qüestió de mesos passarà a tenir dues línies escolars gràcies a un nou edifici adossat a l’existent. A més, s’aprofitarà per ampliar el pati, rehabilitar la masia, reformar l’aulari i aixecar un nou gimnàs. Pel que fa al Sant Joan de Mata, aquest haurà d’esperar a disposar d’unes instal·lacions definitives un cop es construeixi el poliesportiu municipal de Casernes, previst pel proper mandat.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt