El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Secció

Contingut patrocinat - pàgina 6

Carn + Carn, la carnisseria del Nadal

Contingut patrocinat

Cuinar per Nadal sovint és sinònim d’impressionar. Voler fer que la resta de comensals de la taula es quedin amb la boca oberta. Un fet que, per una banda precisa d’una bona mà culinària, i per l’altra: d’un producte de primera. Per aquest motiu, des de la carnisseria Carn + Carn el seu responsable, José Íñigez, només vol treballar amb càrnics de primera categoria: “Al final si intentes ser el més barat, sempre tindràs algú altre que et guanyarà, per això nosaltres intentem ser els que oferim les carns més bones de tot Sant Andreu”, confessa.

Continua llegint

Doble A Moda, la botiga d’aquells qui saben vestir

Contingut patrocinat

Qui millor pot vestir a un home que aquell que porta tota una vida a l’ofici? La carrera professional de Manel Robles (Barcelona, 1960) queda lluny dels treballadors d’ETT que treballen per les grans marques i això queda palès en la seva botiga Doble A Moda. Des del seu local ubicat al número 329 del carrer Gran de Sant Andreu, Robles és capaç d’oferir a cada client un conjunt per cada dia de la setmana. Sí, el local és petit (uns escassos 50 metres quadrats), però al seu interior amaga un generós assotirment.

Continua llegint

‘Salut al Quadrat’, on cuiden del teu benestar personal

Contingut patrocinat

Si Aquarius es va inventar com una beguda per a esportistes i al final se l’acaba prenent tothom, el món de la salut tampoc vol ser només per a persones malaltes. “Voler estar sa no és deixar enrere les dolències; voler estar sa és tenir absència de dolor i esquivar les futures patologies”, sintetitza el fisioterapeuta Marc Gilabert. És plausible aplicar-se aquesta filosofia de vida a dia d’avui? Des de fa uns mesos, sí. Tant Gilabert com el seu soci, Marc Sánchez, han posat en marxa al número 384 del carrer Gran de Sant Andreu ‘Salut al Quadrat‘, un estudi on els professionals del cos humà es dediquen a millorar el dia a dia del veïnat.

Continua llegint

Toni-Marc, el plaer de la carn (i ara també dels plats casolans)

Contingut patrocinat

Mesos enrere la carnisseria Toni-Marc del número 386 del carrer Gran de Sant Andreu va decidir abaixar la persiana. A diferència del que acostuma a ser habitual, però, no es tractava d’un tancament definitiu. Tot al contrari. “Portem setmanes treballant per donar un canvi radical al local“, desvetlla el seu responsable, Toni Rojas. De fet, falten només unes hores perquè els veïns de Sant Andreu puguin descobrir què s’amaga rere la reinauguració d’aquest proper dijous, la qual tindrà un sabor de boca encara més argentí.

Continua llegint

Insigpol, ‘La Meca’ de les plaques policials i el material tàctic

Contingut patrocinat

José Manuel López forma part de les aus fènix dels negocis. Si bé la crisi es va emportar per davant multitud de negocis, el veí de Sant Andreu va saber surfejar la nova circumstància econòmica: va transformar el seu establiment de decoració de la llar per un d’especialitzat. Després de dedicar mesos investigant el funcionament del mercat virtual i estudiar milers i milers de plaques dels cossos de seguretat de tot el món, es va decidir a obrir Insigpol: la casa de les plaques policials oficials, les medalles, els distintius i els pins, entre altres productes de material tàctic professional.

Continua llegint

Brunch -In the Park ‘Alegria i Compromís’ aterra al Parc de la Trinitat Vella de Sant Andreu

Contingut patrocinat

El festival de música electrònica barceloní, que s’ha convertit en un referent al sud d’Europa, aposta per tres dates al barri. En aquest cas, Brunch durà a terme un nou format ‘Weekender’ de cap de setmana, el qual tancarà la temporada el 29 de setembre al Parc de la Trinitat. Amb el seu lema ‘Alegria i Compromís’, també voldrà tornar a ser un referent de festival sostenible i social. Mentre que ‘Alegria’ seran totes les seves activitats culturals i musicals, ‘Compromís’ seran les iniciatives basades en 3 pilars: comunitat, igualtat i sostenibilitat.

Continua llegint

A. Solsona: “Comprar un matalàs és una elecció molt íntima”

Contingut patrocinat

Diuen que dormir bé és sinònim de felicitat i a la Matalasseria Solsona ho saben de bona tinta. Amb més de 100 anys d’història a Sant Andreu, l’establiment del número 383 del carrer Gran de Sant Andreu (molt a prop del nou Lidl) és sinònim de modernitat, confiança i experiència. Tot plegat, gràcies als germans Solsona i en especial a l’Amadeu, hereu d’una tradició familiar que encara té anys per endavant.

Continua llegint

Mar Padrós: “Intentem fer menys desagradable el món legal”

Contingut patrocinat

Al local número 2 del carrer d’Agustí i Milà s’amaga un d’aquells gabinets que anys enrere només es podria trobar al cor de l’Eixample de Barcelona. Padrós i Ribas Advocats és un despatx on, més enllà d’oferir solucions legals, també cerquen transmetre proximitat i confiança des del primer moment. De fet, la seva responsable, Mar Padrós, ens explica com fa un parell d’anys va decidir baixar d’un primer pis a estar a peu de carrer.

Continua llegint

Marta Pérez: “A les plantes cal cuidar-les com a les persones”

Contingut patrocinat

Més enllà de sang, per les seves venes també corre saba. Marta Pérez és una d’aquelles joves que, en comptes de trencar les vocacions familiars, ha decidit continuar el seu llinatge al voltant del món de les flors. Fa només un any que va aixecar la persiana de Marta Floristas del carrer Gran de Sant Andreu, 385 i ja ha aconseguit que, només entrar a l’establiment, tot hagi recobrat una nova dinàmica respecte a l’antiga Bloome. Marta Floristeria transpira il·lusió i joventut.

Continua llegint

Ibarz: “El més important és transmetre naturalitat”

Contingut patrocinat

Quan era petita, la directora de la Clínica Vivanta Sant Andreu, Ana Ibarz, venia molt sovint fins al carrer Gran per visitar als seus tiets que regentaven una sabateria. Tot i que aquesta ja va tancar, Ibarz ha decidit continuar vinculada al nucli històric i actualment gairebé viu a la plaça del Comerç amb el seu equip. La seva dedicació: tenir cura de la salut dental de més de 5.000 veïns i veïnes. Tal com assegura, els dentistes són com els perruquers: “sempre s’acostuma a tenir un de confiança per recomanar al cercle més proper”.

Cada quant temps és recomanable fer una visita al dentista?
Com a mínim un cop a l’any. És fonamental treballar la prevenció i acabar amb la idea d’anar al dentista quan et fa mal alguna cosa. Amb una visita anual es poden detectar amb antelació molts problemes i evitar després tractaments més costosos i feixucs pels pacients.

Recomana la mateixa periodicitat amb els nens?
Sí, és el recomanable. Tractar amb nens no és fàcil per l’odontòleg, perquè els petits tenen por a les agulles, a l’anestèsia, etc. El més important és transmetre naturalitat. Les nostres auxiliars són mares i estan acostumades a tractar amb nens. També fem molta pedagogia als pares, perquè donin una bona educació bucodental als seus fills.

El gran tòpic: el dentista fa mal?
Tenim una pacient que sempre la poso d’exemple per parlar d’això. La senyora va venir a la primera visita i es va posar a plorar del pànic que sentia: ‘No vull entrar!’ deia. La vam acompanyar de la millor manera possible, fent-li sentir tranquil·la i segura. A la segona visita es va estirar directament a la llitera i ens va dir somrient: Feu-me el que vulgueu!

Això és un canvi d’actitud!
Després del nostre tractament aquesta persona, a més de millorar la seva aparença física, va guanyar autoestima i seguretat en si mateixa, i ens va recomanar a familiars i amics. No només li vam arreglar un problema dental, sinó que també vam influenciar positivament a la seva vida.

Cada vegada es veuen més adults amb ortodòncia. Hi ha una nova tendència?
Sí, en aquest sentit nosaltres oferim tractaments amb els brackets de tota la vida i uns altres de porcellana, que són més estètics. Una de les grans innovacions en aquest camp són les implantacions d’Invisalign: un sistema invisible per corregir les dents. Són plaques transparents que s’adapten a les dents i no formen llagues a la boca. Cada peça es fa als Estats Units amb impressió 3D. És l’últim del mercat i és un producte que està funcionant molt bé.

Quines altres innovacions hi ha al món de l’odontologia?
Una altra tendència que estem aplicant són les carilles estètiques. Saps els somriures dels famosos com el Tom Cruise o la Penèlope Cruz? Aquell blanc no existeix de forma natural, s’aconsegueix llimant lleugerament les dents i aplicant una làmina molt fineta que blanqueja la dent. D’altra banda també oferim molts serveis de blanquejament i implantologia. Ara estem col·locant implants fins a pacients de més de 80 anys. Els nostres implants són 100% titani i amb una garantia de per vida.

Què recomana per cuidar la boca cada dia?
Netejar les dents com a mínim dos cops al dia, encara que és ideal fer-ho després de cada àpat. El sagrat és el del matí. I el del vespre també és important, perquè si no s’acumulen bacteris mentre dormim i van fent feina. Literalment són petits monstres que es van menjant les dents. Així que és fonamental raspallar-se les dents abans d’anar al llit.

Quins són els objectius de la clínica per aquest any?
Estem potenciant molt les campanyes específiques: descomptes per jubilats, per aturats, primera revisió gratuïta… Fem també campanyes de formació a escoles, perquè els nens interioritzin els hàbits d’higiene des de ben petits. Com he dit abans: la prevenció és fonamental! I el nostre objectiu és seguir donant servei a Sant Andreu. Ara com ara ja tenim més de 5.000 pacients i el que més agraïm és la seva fidelitat.

Vés a dalt