El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Racó de la Cristina, l’espai de la dansa, l’art i el moviment

Contingut patrocinat

Poc més de quatre anys després que l’artista polifacètica Cristina Pérez Tirado aixequés la persiana del local ubicat al número 491 del carrer Gran de Sant Andreu, El Racó de la Cristina ja s’ha convertit en el centre de benestar familiar de referència del territori. Un espai on desconnectar del dia a dia i aconseguir sentir-se en pau amb un mateix mitjançant la dansa, l’art i el moviment.

 

Tal com relata Pérez, anys enrere compaginava la docència de la música a escoles d’infantil i primària amb les classes de la dansa oriental. “De mica en mica vaig començar a tenir més ganes de començar el meu propi projecte i finalment vaig dissenyar un espai on introduir tota mena de disciplines relacionades amb la dansa i la música”, explica. Un fet que, amb el temps, fins i tot sumaria la pràctica d’arts marcials, com el Taekwondo o el Karate.

Quines disciplines es practiquen avui dia al Racó de la Cristina? Des de zumba fins a dansa creativa, passant per classes de música infantil, tallers de pintura, hip hop, ballet, dansa contemporània, dansa espanyola, salsa, pole dance, ioga o pilates… així com multitud de derivades, com són les teràpies i els massatges. A més, l’espai també acull sessions individualitzades per ajudar a perdre pes de forma saludable i formacions online.

Unes activitats enfocades a cada col·lectiu generacional de forma específica, per poder dur a terme les classes de la manera més personalitzada possible. “L’objectiu és que, mentre s’aprèn una disciplina nova o es perfecciona la ja coneguda, el públic pugui passar una bona estona i conèixer gent nova”, emfatitza la responsable. “La idea és que cadascú esculli i practiqui l’activitat que pel seu tarannà o pel dia a dia li sigui més adient”, afegeix.

Respecte a la ubicació del local, pràcticament a tocar del passeig de Santa Coloma, l’andreuenca entoma amb empenta la dinamització d’aquest racó de Sant Andreu: “Abans potser podia semblar ja un altre barri, però ara tot aquest sector del nord està molt més integrat a la resta del nucli urbà gràcies al parc de les Casernes, els nous edificis i totes les botigues que s’han anat instal·lant”.

Tot i que les restriccions per evitar la propagació de la COVID-19 han suposat un important sotrac en el ritme de l’activitat diària, des de l’equip del Racó de la Cristina han adoptat totes les mesures per convertir-se en un espai segur. En aquesta línia, totes les classes tenen un aforament limitat a sis persones, la distància de seguretat s’ha establert en dos metres i l’ús de la mascareta ha passat a ser obligatori. A més, els professionals desinfecten de manera constant les sales i els serveis, alhora que es convida als usuaris a rentar-se les mans i les sabates amb gel hidroalcoholic vaporitzat per evitar cap mena de contagi dins del recinte.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt