Institut de Bellesa Esther Castelar, l’espai exclusiu on desconnectar

Contingut patrocinat

Els tractaments de la zona alta de la Diagonal, a Sant Andreu de Palomar. Després d’acumular 33 anys d’experiència en centres d’estètica d’alt standing, l’andreuenca Esther Castelar va decidir traslladar tots els seus coneixements al número 19 del carrer de Bartrina (entrl. 1a), on va decidir fundar el seu propi Institut de Bellesa. Un centre especialitzat en tractaments facials i corporals amb les corresponents màquines punteres del mercat, però amb una oferta totalment adaptada al nivell de vida del veïnat.

Banner Ajuntament 300x250
 

“Sempre he tingut una connexió amb Sant Andreu i m’estimo a la seva gent”, emfatitza Castelar. Per aquesta raó a l’Institut de Bellesa que porta el seu mateix nom l’usuari és el centre de tota la sessió: “Abans de fer-lo passar a la sala, primer li preguntem què li preocupa, què busca; tenim un primer contacte per saber com hem de treballar amb ell o ella”, afegeix. Tot plegat, per complir l’objectiu del centre: “Oferir una desconnexió integral de la família, la feina… i que es pugui trobar a si mateix, que gaudeixi de les cures que li fem en un entorn exclusiu i amb absoluta privacitat”.

Castelar destaca que l’espai no es tracta d’un centre mèdic, encara que sí que realitzen tractaments com la pressoteràpia, focalitzada a reduir i reafirmar el cos. “Els aparells amb els que comptem ens ajuden a aconseguir els millors resultats que es poden obtenir en el camp de l’estètica, abans d’entrar ja en medicina”, detalla. L’exemple: una màquina de fisioteràpia que en els paràmetres adequats permet “reafirmar un teixit o desfer el greix d’una cel·lulitis”.

En aquesta línia, l’Institut de Bellesa també s’ha especialitzat en el camp de l’oval facial, una zona del cos que arran de l’ús intensiu de la mascareta ha passat a patir un envelliment accelerat. “El que nosaltres aconseguim amb la Càpsula del Temps i la Biodèrmia és un aspecte molt més jove“, avança. Una millora física que també es pot combinar amb les diferents teràpies que s’ofereixen a les mateixes instal·lacions, com ara els quiromassatges o la teràpia holística de polaritat, la qual permet “reequilibrar els bloquejos energètics que es produeixen al cos, de manera que s’aconsegueix tornar a l’estabilitat emocional, mental, física i energètica”.

Si bé podem creure que aquests espais professionals sovint són visitats en exclusiva pel gènere femení, la responsable apunta que el públic en el camp de la bellesa s’ha generalitzat en els darrers anys: “Jo sempre dic el mateix, la pell no té sexe“. “L’home també es vol cuidar i busca estabilitat personal”, suma. Tota una sèrie d’especilitats on la professional busca aportar totes les facilitats possibles, com és el cas de les depilacions. “Al centre disposem d’un làser que fa servir una professional sanitària que pot arribar a depilar tota una esquena sencera en només tres sessions, de manera que els senyors que ens visiten no només s’estalvien diners, sinó també temps”, exposa.

L’Institut de Bellesa ofereix una atenció 100% personalitzada // DGM

Pel que fa a les mesures de seguretat per evitar els contagis de COVID-19 al centre, Esther Castelar assenyala que l’Institut de Bellesa s’ha adaptat a totes les restriccions, però que aquestes pràcticament ni les han notat els usuaris. “Des que vam obrir que vam prendre el concepte de la màxima higiene“, explica mentre mostra el projector de rajos ultravioleta per eliminar qualsevol rastre del virus a les sales. Tot plegat, per fer sentir en un oasi als usuaris que decideixen relaxar-se en les millors mans.

1 Comentari

  1. Estoy muy contenta y agradecida con el instituto de belleza de Esther Castelar.
    Un trato exquisito, todo muy personalizado.
    Tratamientos muy completo.
    Totalmente recomendable.
    Gracias por tu forma de tratar a las calientas.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*