Rebaixes d’estiu, l’oportunitat de renovar el teu descans al millor preu

Contingut patrocinat

Després de viure una pandèmia en primera persona, moltes famílies s’han adonat de com és d’important la salut per poder gaudir plenament de la vida. Un benestar on el descans de qualitat és imprescindible, però que malauradament sovint la població oblida o considera que suposa una inversió inassolible. La realitat, però, és que fer-se amb un matalàs o un coixí de primera és molt més econòmic del que a primera vista hom pot imaginar. L’oportunitat per aconseguir-ne un? Les rebaixes d’estiu. Tal com destaquen des de Solsona Descans, la botiga de matalassos i roba de la llar ubicada al número 383 del carrer Gran de Sant Andreu, aquest juliol i agost és el moment ideal. La raó s’amaga rere un percentatge: descomptes de fins al 60%.

 

A diferència de les rebaixes d’estiu que fan les botigues de roba, calçat i complements, on la intenció dels establiments és vendre tot l’estoc de temporada, en el món del descans les ofertes funcionen molt diferents. “Aquí al final oferim el mateix producte durant totes les temporades de l’any, només que també ens volem sumar a la tradició de les rebaixes i precisament ara oferim als nostres clients preus que al setembre o a l’octubre són dificilíssims de trobar“, explica el responsable de Solsona Descans, Amadeu Solsona.

Mentre que la roba de la llar ronda descomptes entre el 30% i el 50%, en el cas dels matalassos i els canapès una família es pot arribar a estalviar fins al 60% respecte al preu original. Un estalvi que no és que es produeixi en marques de segona o tercera, sinó que és sobre els productes de les cases punteres en el món del descans. De fet, fins i tot la marca Star s’ha decidit a llençar un lot de matalàs + canapè al 45% de descompte, el qual només es pot adquirir de forma presencial a la botiga. L’objectiu: ajudar a revitalitzar el comerç de proximitat.

Solsona Descans també ofereix servei a domicili

Solsona Descans és un dels establiments històrics de Sant Andreu de Palomar, el qual, gràcies al suport veïnal, ha pogut seguir aixecant la persiana dia rere dia. De fet, la de l’Amadeu i en Martí Solsona és la tercera generació d’una nissaga que des de l’any 1909 va decidir apostar pel sector del descans. Encara que des d’aleshores hagi plogut molt, l’equip de Solsona Descans mai ha deixat d’apostar per incorporar les darreres novetats i tecnologies mediambientalment sostenibles que ofereixen primeres marques com Flex, Sonpura, Astral Nature, Swisscomfort- SB Descanso, Macotoya, Lamflex, Dicon, Star o Viscoform, entre d’altres. De fet, tot el seu catàleg es pot trobar en una de les planes web pioneres del mercat.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*