El diari independent de Sant Andreu de Palomar

9Picardia, la democratització de les talles de sostenidors

Contingut patrocinat

Les imposicions de la indústria de la moda han fet que les dones amb uns pits més grans o més petits del que consideren ‘estàndard’ se sentin frustrades quan van a comprar a les grans multinacionals: trobar la seva talla sol ser impossible. Per trencar amb això, una corseteria de Sant Andreu ha apostat per oferir totes les talles que les cadenes no ofereixen i, a més, amb dissenys atractius per a joves.

Banner Ajuntament 300x250
 

Es tracta de 9Picardia, una “botiga de barri i amb personalitat”, com li agrada reivindicar-se a la seva mestressa, Laura Porta, que com toca a molts botiguers, s’encarrega personalment de tota la gestió de la botiga. “Jo els ajudo a trobar la talla correcta, ja que molts cops venen pensant que tenen la mida adequada i no és així”, explica Porta. I no és un tema menor: portar uns sostenidors d’una mida incorrecta pot portar fins i tot a tenir mals de cap.

Les seves clientes són bàsicament de Sant Andreu de Palomar, però la seva especialització fa que la botiga atregui clientes habituals de poblacions com el Masnou, Sant Cugat o fins i tot Lleida. I és que el que ella ofereix costa trobar-ho en altres llocs: “Em comenten que quan van a les cadenes els diuen que la seva talla no existeix”, lamenta la botiguera. I a 9Picardia es pot trobar des de la copa A fins a la copa I: és a dir, més gran i més petit del que se sol trobar en altres llocs.

Un altre entrebanc habitual per a les dones amb talles diferents de l’estàndard és que quan troben un sostenidor a la seva mida el disseny no és gaire atractiu. Per això a 9Picardia treballen amb marques que fan “dissenys que no siguin de persona gran, perquè les joves es puguin sentir a gust”. Al mateix temps, també busca que tinguin una bona qualitat. Sostenidors postoperatoris i de lactància complementen aquesta oferta especialitzada.

Qui visiti la botiga quedarà satisfet també amb l’atenció que rebrà. La Laura Porta les atén buscant que es trobin a gust: “busco l’essència de la persona”, afirma. I les mateixes clientes li valoren molt aquest fet. Un tracte que fa que ja hagi establert una relació amb les clientes al llarg dels anys.

El nou local del carrer Malats és més acollidor // JJS

De fet, ja fa dotze anys que Laura Porta va agafar les regnes de l’antic Picardia, rebatejant-lo com a 9Picardia. I ara fa un any i mig, els preus del lloguer la van portar a mudar-se: del carrer Gran de Sant Andreu va passar a escassos metres, al carrer Malats número 17. Porta està satisfeta amb el canvi, ja que el nou local és “més acollidor” i manté la seva fidel clientela perquè segueix estant a tocar del carrer Gran. L’oferta de roba interior es complementa amb banyadors, pijames ‘homewear’, roba d’estar per casa, bates i fins i tot alguna peça de roba interior per a homes.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt