El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ajuntament pagarà 750 euros al mes per l’antiga estació a Adif

Economia

L’antiga estació de Sant Andreu Comtal, més a prop de ser destinada a usos culturals. Tal com ha confirmat en el darrer Consell de Barri la regidora del Districte de Sant Andreu, Marta Villanueva, Ajuntament i Adif han començat a tancar els darrers serrells per a la cessió de l’immoble a mans municipals. Segons Villanueva, el contracte de lloguer tindrà una durada de 20 anys i suposarà un cost de 750 euros mensuals.

 

Val a dir, però, que aquest preu no serà el mateix al llarg de tota la vigència del contracte. D’entrada, els dos primers anys ambdues parts han acordat una carència dels pagaments i, en paral·lel, s’ha establert una bonificació del 85% de la quota els quatre primers anys, per la qual cosa les arques municipals només abonaran uns 100 euros mensuals a l’administrador d’infraestructures ferroviàries.

A canvi, l’Ajuntament s’encarregarà de la neteja i el sanejament de l’edifici tan bon punt se li entreguin les claus. “Treure’m les instal·lacions que van ser vandalitzades i actualitzarem la neteja i l’enllumenat”, ha precisat la regidora. Una primera intervenció que, segons ha explicat, servirà per preparar la segona fase de les actuacions, les quals aniran encaminades a preparar l’edifici perquè funcioni com a “equipament cultural“, ha exposat sense donar cap més detall.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt