El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Bus TMB

La Línia 133 de bus incrementarà freqüències i capacitat

Societat

Cinc anys després de la seva creació com a Bus de Barri, TMB ha decidit desenvolupar la Línia 133 com una línia més de la xarxa de bus. Així ho ha comunicat la companyia de transports, la qual té previst incrementar les freqüències i la capacitat que ofereix aquesta línia que dona servei a Sant Andreu del Palomar, Baró de Viver, la Trinitat Vella i el Bon Pastor. Val a dir, però, que l’esperit de la línia seguirà sent circular i que només es faran petites modificacions en el recorregut amb el canvi. Com a contrapartida, però, se suprimirà la Línia 11.

 

La terminal seguirà ubicada a la Carretera de Ribes i, a continuació, circularà pel lateral de l’avinguda Meridiana i baixarà pel carrer Malalts per donar servei a l’eix comercial del barri de Sant Andreu. La connexió amb el barri de Bon Pastor es farà pel carrer Sant Adrià i s’ampliarà a Baró de Viver per donar servei al CUAP Casernes.

Amb aquest canvi que s’engegarà el 22 d’abril no només s’optimitzarà el servei sinó que també s’ampliarà la capacitat de passatge i de places per a persones amb mobilitat reduïda. La raó: en comptes de circular amb un vehicle de mides reduïdes, ara circularan busos de mida estàndard. En paral·lel, també es milloraran les freqüències, ja que aquestes es reduiran als 15 minuts en dies feiners, 20 minuts en dissabte i entre 37 i 40 minuts en festius. Pel que fa als caps de setmana, també s’ampliarà l’horari.

Recorregut de la Línia 133 // TMB

Pel que fa a la Línia 134 del Bus del Barri de Nou Barris, cal posar de relleu que comptarà amb una parada nova molt a prop del CAP Meridiana i a només 2 minuts caminant d’una de les parades de la línia 133. D’aquesta manera, també s’aproparà al veïnat de Sant Andreu els CAP del districte veí, com són els CAP’s de Roquetes, Chafarinas i Rio de Janeiro.

1 Comentari

  1. Quina barra, presentar la supressió de l’11 com una millora. Es perd la connexió de Sant Andreu amb el seu cementiri, amb el tanatori, amb l’espai comercial i lúdic Somm-Corte Inglés, amb la UNED. I es talla l’única connexió directa entre Sant Andreu i Nou Barris. Fa no gaires anys per allà passaven el 36, el 26 i l’11. Ara no hi ha res. Una vergonya

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt