El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un premi de l’Euromillones cau a Sant Andreu

Economia

La sort torna a somriure a Sant Andreu. Una butlleta validada a l’estanc ubicat al número 168 del carrer Gran de Sant Andreu ha obtingut un premi de 370.898 euros en el sorteig de l’Euromillones que s’ha celebrat aquest 1 de novembre.

 

El premi correspon a la segona categoria del sorteig (el qual també ha tocat a un altre jugador), mentre que el premi gros ha quedat desert (a l’espera que algun participant encerti tots els números per emportar-se els 160 milions d’euros del pot). En el cas del número validat i premiat a Sant Andreu, el jugador ha encertat 5+1 números. Per la seva part, els responsables de l’estanc ja han felicitat el premiat mitjançant les xarxes socials i han compartit la seva alegria amb amics i clients.

No és la primera vegada que la loteria cau en aquest estanc del carrer Gran. L’any 2021 el negoci també va validar el Primer Premi de la Loteria del Nen. El número premiat va ser el 19570 i la gratificació va ser de 200.000 euros al dècim.

Fotografia | @estancsantandreu130

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt