El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cau la Grossa de Cap d’Any a la frontera de Sant Andreu

Economia

La sort ha tornat a somriure la zona nord de Barcelona. Un dels tres cinquens premis de la Grossa de Cap d’Any ha caigut a El Corte Inglés de Can Dragó. El número agraciat ha sigut el 82536 i els seus compradors han sigut premiats amb 5.000 euros. Val a dir que aquesta butlleta no només s’ha venut en aquest establiment comercial, sinó que també s’ha repartit per les localitats de Gavà i Sabadell.

Banner Ajuntament 300x250
 

Pel que fa al primer premi de la Grossa de Cap d’Any del 2019 ha estat el 26845. Quinze bitllets s’han venut en un Esclat de Terrassa (Vallès Occidental), catorze més al Carrefour de Santa Susanna (Maresme) i dos més a Barcelona (Barcelonès). També s’ha venut un bitllet des d’una papereria de Salt, un més des de Palafolls i un darrer bitllet s’ha distribuït des de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). El primer premi del sorteig està dotat amb 200.000 euros per cada bitllet, el que suposa 20.000 euros per cada euro jugat.

Els números anterior i posterior al primer premi rebran 2.000 euros, la coincidència amb les quatre últimes xifres guanyaran mil euros, si coincideixen les tres darreres 250 euros i si són les dues últimes 35 euros. A més, els bitllets que acabin en 5 com el primer premi recuperaran els 10 euros invertits.

Fotografia | Loteries de Catalunya

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt