El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cremen sis contenidors en una mateixa tarda

Societat

Aquest diumenge a la tarda un desconegut ha provocat fins a sis incendis en contenidors instal·lats a la via pública. Com a mínim, tres d’ells estaven situats al carrer de Fernando Pessoa. Tal com han confirmat fonts municipals a L’Exprés de Sant Andreu, els cossos d’emergències van rebre el primer avís dels veïns cap a les 19:30 hores.

 

Les mateixes fonts han explicitat que fins que el cos de Bombers de Barcelona no determini que ha sigut un fet provocat de forma intencionada, no es procedirà a obrir una investigació dels fets. De totes maneres, l’Ajuntament tampoc ha volgut aclarir si ja se cerca a l’autor o autors, per tal d’evitar posar-los en alerta. En total, es van mobilitzar cinc vehicles dels cossos d’emergències per apagar els diferents incendis.

S’ha de posar de relleu que aquesta sèrie d’incidents arriba dues setmanes després que els Mossos d’Esquadra detinguessin al presumpte piròman que va cremar 13 vehicles aparcats als carrers de Sant Andreu de Palomar. Els focs, que es van produir entre les 2:27 i les 3:05 hores de la nit, van començar al passeig de Santa Coloma i van continuar fins al carrer de Pare Manyanet. Va ser en aquest punt on la policia catalana va detenir a l’autor mentre s’amagava entre dos cotxes, amb les mans negres i diferents encenedors a les butxaques. A hores d’ara, però, tots dos casos no semblen estar relacionats.

Fotografia | Xavier G. Freixer

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt