El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un piròman després de cremar 13 vehicles

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada de divendres a un home com a presumpte autor de, com a mínim, cinc incendis diferents. Segons han confirmat fonts municipals a L’Exprés de Sant Andreu, fins a 13 dotacions de Bombers han sigut necessàries per apagar els focs que el detingut hauria provocat entre les 2:27 i les 3:05 hores de la nit.

 

Tot apunta al fet que l’home ha començat a cometre els primers incendis al passeig de Santa Coloma i després ha continuat per carrer Gran de Sant Andreu, s’ha dirigit a Bartrina, a l’avinguda Meridiana i finalment al carrer del Pare Manyanet. Ha sigut en aquest punt on la policia catalana l’ha detingut mentre s’amagava entre dos cotxes, amb les mans negres i diferents encenedors a les butxaques.

Els cinc incendis que ha arribat a cometre en menys d’una hora han afectat fins a 13 vehicles diferents, entre els quals: 8 motos i 5 cotxes. A més, cal sumar la crema de dos contenidors i dos rètols de botigues. Un d’aquests focs fins i tot ha afectat la façana d’una comunitat de veïns.

Una moto i dos cotxes afectats pel foc al carrer de Bartrina / TERESA BERNI

Un cop identificat, els Mossos d’Esquadra han trobat que el mateix ciutadà espanyol ja acumulava fins a 11 antecedents, tal com han confirmat els Mossos d’Esquadra a altres mitjans. Tot i els nombrosos incendis, no s’ha comptabilitzat cap ferit.

Fotografia | Teresa Berni

Tags:

1 Comentari

  1. Crec que el comentari “ciutadà espanyol” sobra. Si fos una notícia positiva, posaríem “ciutadà català”?
    “Ciutadà” i punt… Si se’n pot dir així…

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt