El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Neguit entre els botiguers davant les obres del carrer Gran

Economia

El rellotje ja ha començat el compte enrere. A partir de la primera setmana de maig (dia i hora encara a confirmar de forma oficial), les retroexcavadores entraran pel carrer Gran amb l’objectiu de retornar-lo als seus veïns i veïnes. Una pacificiació, però, que encara té serrells per tancar. Plecs que no fan més que incrementar el neguit dels botiguers.

 

Tal com ha denunciat a L’Exprés de Sant Andreu el president de L’Eix Comercial, Pròsper Puig, a menys de 20 dies per l’inici de les obres “encara esperem que el Districte ens doni informació; hi ha massa temes a l’aigüera”, assegura. Al cap i a la fi, aspectes com per on començaran els operaris a treballar o com s’establiran els trams de les obres és informació reservada.

Si bé des de L’Eix són conscients que la setmana vinent es durà a terme una reunió a totes bandes (amb Govern, cap de llicències del Districte, Guàrdia Urbana, etc.), els botiguers consideren que la trobada “arriba tard”. “Són coses que s’haurien d’haver parlat fa cinc mesos, no dues o tres setmanes abans; el que no podem fer és improvitzar, perquè després passen les coses que passen”, critica Puig.

De totes maneres, el president de L’Eix tampoc acusa als responsables polítics d’amagar informació a les botigues: “Creiem que el Districte tampoc té tota la informació i d’altra banda això també és preocupant”, assenyala. En paral·lel, però, confia en la paraula dels técnics, els quals els han assegurat que “sempre és podrà entrar als comerços, als pàrquins i que es podrà dur a terme la càrrega i descàrrega”. En total, està previst que les obres no s’allarguin més de quatre mesos davant d’una mateixa façana.

Fotografia | Recreació virtual de com quedarà la reforma del carrer Gran de Sant Andreu / BIMSA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt