El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tall a la Meridiana / @SashaLexus7

Col·lectius independentistes tallen la Meridiana

Societat

Desenes de persones han tallat aquest dimarts a primera hora l’avinguda Meridiana en la seva confluència amb la rambla de Fabra i Puig. Convocats pels Comitès de Defensa de la República (CDR) i recolzats per formacions polítiques com la CUP de Sant Andreu, els manifestants han denunciat la detenció de Carles Puigdemont i han exigit la implementació de la República Catalana.

 

Com resulta natural, el tall de la Meridiana ha generat un gran embús en aquesta porta de Barcelona. Si més no, l’acció no ha sigut aïllada; la resta de CDR de Catalunya també han dut a terme accions similars en diferents punts del territori, com ara el tall de l’autovia A-2 a Soses (Lleida), a l’AP-7 a Figueres (Girona), a l’N-340 a Alcanar (Tarragona) o a la mateixa Diagonal de Barcelona, entre d’altres.

A diferència d’altres punts de Catalunya, en el cas de la Meridiana els manifestants han donat per desconvocada la protesta al cap d’una estona i no s’ha dut a terme cap intervenció policial. En canvi, els agents dels Mossos d’Esquadra sí que han hagut de detenir a un home que ha agredit a alguna de les persones concentrades i ha trencat una de les pancartes.

Un homes és detingut per agredir als manifestants a la Meridiana / CDR Sant Andreu
Un homes és detingut per agredir als manifestants a la Meridiana / CDR Sant Andreu

Fotografia | Els manifestants sostenen una pancarta mentre tallen la Meridiana / @SashaLexus7

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt