El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Obres al número 204 del carrer Gran de Sant Andreu / Xavier de la Cruz

Troben estructures arqueològiques al carrer Gran

Societat

Darrerament, qualsevol palada que duen a terme les retroexcavadores a Sant Andreu té com a premi una troballa arqueològica. Si bé fa unes setmanes enrere els operaris d’una obra van localitzar les restes d’una antiga fàbrica a tocar de la carretera de Ribes, aquest cop els paletes d’una segona obra al carrer Gran han trobat estructures del segle XIX.

 

Més concretament, la troballa s’ha localitzat al número 204 del carrer Gran de Sant Andreu. Tal com han informat fonts del Servei d’Arqueologia de Barcelona a L’Exprés de Sant Andreu, les estructures són d’un antic pou i d’un dipòsit del segle XIX, corresponents a una edificació d’època que hi havia al solar (i que es va enderrocar per deixar pas al bloc que recentment també s’ha enderrocat).

Segons informa el Servei d’Arqueologia, es va començar a treballar en la matèria entre el mes de febrer i principis d’aquest mes de març. De fet, la investigació pràcticament s’ha donat per tancada, ja que el nivell geològic correspon a una cota molt alta i els experts no tenen gaire més esperança en trobar alguna cosa més. Per tant, es podria dir que s’ha localitzat alguna estructura, però no hi ha “restes arqueològiques” en aquest punt de l’eix vertebrador de Sant Andreu.

Fotografia | Obres al número 204 del carrer Gran de Sant Andreu / Xavier de la Cruz

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt