El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els veïns i veïnes tindran u espai per fer el vermout a les Casernes / WALDOPEPPER

La nova rambla de les Casernes tindrà un bar on fer el vermut

Societat

La zona inferior del Parc de les Casernes tindrà servei de bar a l’aire lliure. Així ho ha anunciat la gerent del Districte, Carme Turegano, en la darrera Audiència Pública de Sant Andreu. Tal com ha explicat, a hores d’ara l’Ajuntament de Sant Andreu està valorant quin tipus de format tindrà aquest nou servei. És a dir, si serà una guingueta o directament un bar obert al públic.

 

Aquest espai s’ubicarà en la futura rambla de Marta Mata, la qual es tractarà del vial verd de nova creació que estarà situat rere els edificis que donaran (o que ja donen) als carrers de Palomar, al passeig de Santa Coloma, al passeig de Torras i Bages al carrer Fernando Pessoa. Segons ha considerat la gerent, aquesta nova instal·lació “pot donar un servei molt interessant a tots els serveis de la zona”. En aquest sentit, s’espera que pugui estar operatiu tant els laborables com els festius, convertint-se en un potencial espai on fer el vermut.

De fet, Turegano ha explicat aquest nou projecte després de les peticions del portaveu de l’AVV de Sant Andreu Nord – Tramuntana, Carlos Blanc, el qual ha instat al Districte a instal·lar una cantina a l’interior del complex sanitari de Casernes. Segons ha denunciat Blanc, l’edifici encabeix diàriament centenars de professionals, usuaris i familiars que no tenen on anar més enllà de les màquines d’alimentació.

Fotografia | Els veïns i veïnes tindran u espai per fer el vermut a les Casernes / WALDOPEPPER

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt