El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Mobile deixa una “nul·la” activitat econòmica a Sant Andreu

Economia

El Mobile World Congress que s’ha celebrat aquesta setmana a la Fira de Barcelona ha tingut “repercussions nul·les” sobre el teixit econòmic de Sant Andreu. Així ho ha valorat per a L’Exprés de Sant Andreu el president de L’Eix Comercial, Pròsper Puig, qui ha afegit com a ingredient pel caldo de cultiu resultant el fet que al nucli andreuenc “no tenim gairebé allotjaments turístics”.

 

Tal com ha considerat Puig, “aquí no hem gaudit de la despesa que fan [els congressistes] a Barcelona”. Si més no, també ha valorat altres ítems de la seva visita a la ciutat, com el fet que la seva estada sigui més aviat curta. “Potser només van al centre de la ciutat i als punts més emblemàtics; mentre que als barris del nord poca repercussió té la seva estada”.

Pel que fa a l’activitat turística, des de L’Eix consideren que el fet de rebre gent a Sant Andreu “sempre és interessant, sempre que no distorsioni la convivència que tenim”. “M’agradaria que vingués una mica més de turisme, però d’aquí a fer hotels i gentrificar el barri nosaltres ja no en som partidaris“, ha expressat Puig.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt