El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L'Exprés de Sant Andreu s'ha fixat en quins són els locals que més i millors valoracions reben en la plataforma social per poder elaborar el següent 'TOP 5' que fa la boca aigua

El ‘TOP 5’ dels millors restaurants de Sant Andreu

Societat

Anar a sopar a un restaurant sovint es tracta d’un plaer. Menystenint si els calers abunden o no a la butxaca del comensal, Tripadvisor elabora i actualitza diàriament quins són els millors espais gastronòmics d’arreu del món, segons les opinions que hi deixen els seus comensals. En aquest sentit, L’Exprés de Sant Andreu s‘ha fixat en quins són els locals que més i millors valoracions reben en la plataforma social per poder elaborar el següent ‘TOP 5’ que fa  la boca aigua:

Banner Ajuntament 300x250
 

Número 5: Entre els cinc millors restaurants de Sant Andreu de Palomar no podia faltar la cuina italiana. En aquest sentit, segons els fans de la pasta i la pizza, no hi ha millor restaurant que Il Duomo & La Mole situat al carrer de Palomar (una mica més amunt de la plaça de Mossèn Clapés). De fet, nou de cada deu persones que l’han visitat el consideren o ‘molt bo‘, o ‘excel·lent‘, i molt no dubten a l’hora de titllar de “sensacionals” les seves pizzes.

Número 4: A punt de pujar al podi ha quedat El Lagar, però aquest fet no el pot privar d’aparèixer entre els cinc millors locals gastronòmics de Sant Andreu. Amagat entre els carrers de Llenguadoc i Neopàtria, la seva cuina sofisticada no oblida els sabors més originals. De fet, les parelles que el va començar a visitar a partir del 2007 ja gairebé no expliquen on està situat, per por a que els hi prenguin la taula quan vulguin apropar-se una nit a passar la vetllada.

Número 3: al primer graó del podi trobem un dels clàssics i imprescindibles de la cuina andreuenca. El Restaurant Marin del passeig de Torras i Bages és l’ideal tant per escapades de parella, com per celebracions amb amics o familiars. La qualitat dels seus plats, combinada amb el tracte professional dels seus cambrers, el fan no només únic en el seu assortiment de peixos i mariscs, sinó també en altres opcions com poden ser les carns. L’espectacle, però, està assegurat amb un arròs amb llamàntol.

El número 2 i el número 1 són els més imprescindibles entre els imprescindibles
El número 2 i el número 1 són els més imprescindibles entre els imprescindibles

Número 2: Senzillament brutal. El Balista tele-transporta a qualsevol comensal fins a terres argentines tan bon punt el seu personal comença a servir les seves especialitats. Amb plats que fins i tot dediquen dies sencers en cuinar-los, el local situat al carrer de Joan Torras és una visita obligatòria tant pels amants de la carn, com d’aquells que volen descobrir com fan servir els fogons en el continent llatinoamericà. Per cert, les explicacions i recomanacions de plats que fa el servei són per emmarcar.

Número 1: Entre els millors dels millors, a Sant Andreu de Palomar s’amaga un clàssic de bandera. El número 1 del rànquing, en definitiva. La Marisqueria Dopazo del carrer de Borriana és, sens dubte, l’especialista a l’hora de proporcionar plaer gastronòmic als seus comensals. De fet, pels seus sopars de cap d’any pengen el cartell d’aforament complet mesos abans de les campanades. Una aposta segura amb què gaudir del millor sabor del mar i la terra a només uns pocs minuts de casa.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt