El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Guardia Civil

Operació de la Guardia Civil contra una banda organitzada

Societat

Aquest dimarts la Guardia Civil ha dut a terme un dispositiu policial al carrer de Joan Torras contra una banda organitzada que presumptament es dedicava als anabolitzants, segons ha pogut saber aquest mitjà de comunicació. El cos policial ha efectuat un ampli desplegament amb armes llargues incloses per registrar un habitacle del qual encara no ha transcendit més informació. L’operació policial està sota secret de sumari i s’està duent a terme a escala estatal.

 

Tal com ha explicat l’Institut Armat, el dispositiu està dirigit per l’Equip contra el Crim Organitzat (ECO) de Palma de Mallorca i organitzat per la Unitat Central Operativa (UCO), òrgan central del servei de la Policia Judicial de la Guardia Civil de Madrid. L’operació està vinculada a un suposat delicte contra la salut pública i a nivell d’Espanya ja s’han dut a terme diverses detencions.

Des de la comandància de la Guardia Civil de Barcelona asseguren que des de la ciutat comtal només s’ha donat suport al procediment i fan una crida a la calma, després que alguns veïns i veïnes vinculessin l’operatiu amb un possible cas de terrorisme. L’operació policial continua a hores d’ara en marxa.

Fotografia | Guardia Civil

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt