El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Govern de Lucía Martín no millorarà els entorns de la benzinera

Societat

En estat d’abandonament. Així seguirà el sector que hi ha entre el passeig de Santa Coloma i el carrer Gran de Sant Andreu fins, com a mínim, el següent mandat. Ho ha confirmat la gerent del Districte, Maria Gas, després que un veí preguntés a la darrera Audiència Pública sobre les intencions del Govern de la regidora del Districte, Lucía Martín, en relació amb els terrenys que envolten la benzinera Repsol.

 

“Encara no hi ha previsió pressupostària per fer un projecte”, ha contestat la gerent del Districte. Dit d’una altra manera, el veïnat del nord de Sant Andreu haurà d’esperar al següent executiu municipal perquè acabi expropiant la benzinera i desenvolupi la zona verda compromesa al Pla General Metropolità.

Fonts municipals ja van confirmar a L’Exprés de Sant Andreu que la intenció de l’Ajuntament era abordar la qüestió de forma conjunta amb la continuació del vial que actualment mor en cul de sac rere la nau adjacent a la benzinera. Podrien canviar de criteri els responsables del consistori i obrir abans aquest carrer? No ho sembla pas, perquè aquest vial “tampoc està previst en aquest mandat”, ha detallat Gas.

En vermell, el futur carrer. En verd, l’espai enjardinat on actualment està la benzinera // AJUNTAMENT DE BCN

Cal tenir en compte que els mateixos Bombers de Barcelona van haver d’intervenir per estabilitzar el sostre de l’aparcament després d’enfonsar-se parcialment a principis de 2020 i que finalment ha hagut de ser enderrocat completament. Si bé l’actuació podria haver servit com a punt d’inflexió per millorar aquest sector urbà, avui dia el consistori només el preveu apuntalar: “Aquest any es reforçarà el mur de contenció que separa el solar de la zona enjardinada”, ha precisat la gerent sense oferir cap més alternativa.

Fotografia | La benzinera, tancada dies després de l’esfondrament del gener de 2020 // DGM

1 Comentari

  1. Sant Andreu Nord .Els oblidats de la regidora. Sembla que aquí no deu recollir massa vots… El meu si continua així segur que tampoc. Gracies per fer resó en el diari d’aquests fets .

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt