El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cartell de la concentrció #NiReiNiPor

Convocada una concentració de suport als detinguts per cremar fotografies de Felip VI

Política

L’esquerra independentista de Barcelona ha convocat aquesta tarda a la plaça d’Orfila (20 hores) una concentració de suport als detinguts durant aquest matí. La mobilització pretén ser la resposta a les detencions que han procedit a efectuar els Mossos d’Esquadra sota l’ordre de l’Audiència Nacional. Entre els arrestats està el conseller de la CUP-Capgirem Barcelona, Ivan Altimira, i un altre veí de Sant Andreu, investigats per cremar fotografies del rei Felip VI.

Banner Ajuntament 300x250
 

La imatge de la convocatòria simula la crema de retrats del monarca espanyol durant la manifestació de l’esquerra independentista en la passada Diada de Catalunya. Una representació que desafia el delicte d’Injúries a la Corona, pel qual són investigats el representant polític i els altres quatre encausats. La detenció s’ha efectuat uns dies després que no es presentessin a declarar per videoconferència davant l’Audiència Nacional.

La concentració de Barcelona es produirà a la plaça d’Orfila, simultàniament a les de Santa Coloma de Gramanet, Girona, Lleida, Sabadell i unes 10 poblacions catalanes més.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt