El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu de Palomar no comptarà amb cap pati obert a l’estiu

Societat

Sant Andreu de Palomar no comptarà amb cap pati obert al llarg de tot l’estiu. Així ho ha confirmat l’Ajuntament de Barcelona a l’hora d’informar dels espais escolars que s’obriran durant el període vocacional perquè en puguin fer ús els veïns. De fet, el Districte de Sant Andreu es troba entre els districtes que menys patis obrirà: només tres. Aquests corresponen al Doctor Ferran i Clua del Congrés i els Indians, l’Escola Bressol Municipal (EBM) Els patufets de Navas i l’EBM La Morera del Congrés i els Indians.

 

En total a la ciutat s’obriran 38 patis d’escoles públiques i escoles bressol en diferents franges horàries per oferir els seus espais al veïnat. Segons el consistori, els espais han de servir per a acollit el joc de les famílies, la lectura o com a refugis climàtics.

Des d’aquest 25 de juny cada pati escolar comptarà amb un servei de monitoratge que obrirà i tancarà el pati dins els horaris previstos. El personal, a més, també vetllarà pel bon ús de les instal·lacions i procurarà que els patis oberts siguin una àgora de trobada on les persones participin, es relacionin, comparteixin l’esbarjo amb altres persones. Pel que fa als patis de les escoles bressol municipals, s’obriran només per a infants fins als 6 anys i les seves famílies.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt