El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Biblioteca de Can Fabra tancarà per obres aquest desembre

Societat

La Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra tancarà entre el 4 i el 17 de desembre per dur a terme diferents obres de millora en el seu interior. La reforma suposarà una renovació tant del disseny interior de l’espai, amb l’adquisició de nou mobiliari, com la reubicació d’una part del mobiliari existent. A més, es preveu fer un nou taulell d’atenció a la planta baixa i un altre a la zona de còmics.

 

La biblioteca es va inaugurar l’any 2002 i des de llavors s’hi han fet petites modificacions per ajustar els espais a les noves necessitats d’ús, com per exemple la reforma que va suposar la incorporació de l’American Space el 2017. Malgrat aquesta reorganització progressiva de l’equipament per encabir aquests nous serveis, des de l’administració pública s’ha considerat que l’edifici precisa ja d’una intervenció més global.

L’actuació servirà per ajustar “algunes disfuncions organitzatives i funcionals en la planta baixa, en la zona de revistes i diaris, en la zona de música i imatge, així com en l’àrea de còmics”, expliquen des de l’Ajuntament de Barcelona. Per la qual cosa, s’incorporarà nou mobiliari per poder fer treballs en grup i activitats, nous expositors i s’incorporaran noves taules, butaques i cadires.

Des de la biblioteca avancen que, amb motiu de les obres, la bústia de retorn també estarà tancada, de manera que els documents s’hauran de retornar a qualsevol altra biblioteca de la ciutat o de la resta de biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Les biblioteques més properes a la de Can Fabra són: la Biblioteca Bon Pastor, la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet i la Biblioteca Trinitat Vella-J. Barbero.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt