El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Prohibit circular en bici o patinet per cinc punts de Sant Andreu

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha instal·lat noves senyals per indicar aquells punts on els ciclistes o usuaris de patinets elèctrics han de baixar del vehicle perquè per aquell tral només està permès caminar. La mesura té com a objectiu ajudar a reduir els conflictes de convivència entre vianants i usuaris de bicicletes i patinets a sis punts del Districte de Sant Andreu.

Banner Ajuntament 300x250
 

Malgrat que en aquests cinc trams ja existeix una senyalització vertical de prohibició de pas de les bicicletes, el consistori ha volgut reforçar i fer més clara aquesta indicació. Més concretament, el trams on està prohibit circular sobre rodes són: la passarel·la per travessar les vies del tren cap a La Maquinista, els entorns de les dues boques de metro de l’estació de La Sagrera que van a parar a les parades dels autobusos i autocars de la Meridiana, la cantonada entre Ferran Junoy i Sao Paulo on hi ha l’Escola La Maquinista i la plaça de Ferran Reyes.

Des de l’Ajuntament destaquen que el nou senyal no restringeix el pas ni obliga a buscar un itinerari alternatiu, “però determina que l’usuari de bicicleta o vehicle de mobilitat personal ha de passar per aquell tram baixant del seu vehicle“. Per acompanyar l’entrada en vigor d’aquesta nova senyalització, durant els primers dies hi haurà informadors a cada un dels cinc punts escollits per explicar el significat del senyal i recordar la normativa general de circulació.

La nova senyal que obliga a baixar de la bici o el patinet i seguir a peu // AJUNTAMENT DE BCN

Fins avui dia aquesta senyalització només s’havia instal·lat a mode de prova al Nou Pont del Treball Digne, entre la Sagrera i Sant Martí. En base als primers anàlisis sobre el seu funcionament, s’ha decidit estendre la iniciativa, exposen fonts municipals.

Fotografia | Districte de Sant Andreu

1 Comentari

  1. És una vergonya, els patins fan el que volen i més, a certes hores passen molts nens petits del col·legi, però els patins són sempre, els repartidors també bici o patinet ja han passat casos d’atropellaments i gresca, l’ajuntament no fa RES nomes posar senyals, aquesta es la noticia

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt